SHOOT! ASK US ANYTHING Er bestaan geen domme vragen, alleen domme antwoorden. Dus aarzel niet om ons een vraag te stellen via onze contactpagina. Maar check voordat je ons belt of mailt of het antwoord op je vraag op deze pagina staat. Wel zo handig.ZIJN JULLIE EEN GECERTIFICEERDE SHOP?
Kapitaal is gecertificeerd door de GGD en al onze artiesten werken volgens de laatste officiële richtlijnen over hygiëne.

KAN IK BIJ JULLIE TERECHT VOOR EEN PIERCING?
Nee, bij Kapitaal ligt de focus volledig op tatoeëren.

WAT KOST EEN TATTOO?
Elke tatoeage is anders en kosten hangen af van het formaat en het ontwerp van de tatoeage. Onze artiesten werken vaak met een uurtarief of een prijs per sessie. Neem voor een precieze prijsindicatie contact met ons op.

WAT ZIJN JULLIE OPENINGSTIJDEN?
Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag - Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 12:00 - 16:30

Kijk op onze contactpagina voor meer informatie.

WAT HEBBEN JULLIE VAN MIJ NODIG OM EEN TATOEAGE TE ONTWERPEN?
We willen graag zoveel mogelijk input en informatie van je. Vertel ons wat je wilt, maar laat vooral zien wat je in gedachten hebt. Verzamel plaatjes, foto’s of ontwerpen van andere tatoeages en deel die met ons. Het hoeft niet exact de tatoeage te zijn die je wilt, een van onze artiesten maakt uiteindelijk een gloednieuw ontwerp, custom made voor jou. Maak ook een of meerdere foto’s van de plek op je lichaam waar je getatoeëerd wilt worden (doe dit overdag in natuurlijk licht).

HEBBEN JULLIE BOEKEN OM INSPIRATIE OP TE DOEN?
In onze winkel hebben we géén boeken om doorheen te bladeren. Op internet is immers veel meer te vinden. Op onze website vind je wel een greep uit het werk van onze artiesten. Daarnaast raden we je aan om op Instagram en andere social media te zoeken naar tatoeages die je gaaf vindt.  

HOE OUD MOET IK ZIJN OM EEN TATOEAGE TE NEMEN?
Je moet minstens 18 jaar oud zijn. Ook als je jonger bent dan 18 en je hebt toestemming van je ouders, kunnen we je helaas niet helpen. Ons advies? Heb geduld, zodra je 18 bent ben je van harte welkom.
MAG IK MIJN KIND MEENEMEN NAAR MIJN AFSPRAAK?
Kinderen worden door de GGD niet toegestaan op de werkvloer van een tatoeagezaak. Kinderen maar ook kinderwagens kunnen overlast veroorzaken en dat komt het werk, de hygiëne en de veiligheid niet ten goede.

ZIJN WALK-INS WELKOM?
Ja, maar we kunnen niet garanderen dat een van onze artiesten beschikbaar is. Het beste is om een afspraak te maken.

HOE KAN IK EEN AFSPRAAK MAKEN?
Kom naar onze shop om een afspraak te maken. Op die manier kunnen we je meteen het beste informeren. We maken géén afspraken via telefoon, e-mail of Instagram.

WANNEER KAN IK HET BESTE LANGS KOMEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN?
Je kunt het best op vrijdag of zaterdag tijdens onze openingstijden in de shop langskomen om een afspraak te maken en/of om je idee met ons te bespreken. Op die dagen kunnen we je het beste te woord staan.

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK GETATOEËERD WORD?
Ook dit heeft te maken met het formaat en ontwerp van de tatoeage. Een kleine, eenvoudige tatoeage kost minder tijd dan een gedetailleerde sleeve. Kom naar de shop om een afspraak te maken, dan kunnen we je direct de beste indicatie geven.

MOET IK EEN VOORSCHOT BETALEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN?
Ja, we maken geen afspraak zonder voorschot. Voorschotten worden niet terugbetaald. Wil je je afspraak verzetten? Dat kan tot 7 dagen voor je afspraak en mits er ruimte is in de agenda van de artiest. Onze artiesten hebben een drukke agenda dus ons beleid is streng.

KAN IK EEN AFSPRAAK ANNULEREN?
Nee, dat kan niet. Je kunt wel je afspraak verzetten. Dit kan tot 7 dagen voor je afspraak en mits er ruimte is in de agenda van de artiest. Als verzetten niet gaat, dan kunnen we je helaas niet verder helpen.
KAN IK EEN AFSPRAAK MAKEN MET EEN SPECIFIEKE ARTIEST?
Natuurlijk. Onze artiesten hebben elk hun eigen, typische stijl, dus denk voordat je een afspraak maakt goed na voor welke artiest je kiest. Twijfel je? Geen probleem, kom naar de winkel en we je helpen je verder.

DOET EEN TATOEAGE ZEER?
Getatoeëerd worden voelt een beetje als een licht brandend gevoel, alsof je te lang in de zon hebt gelegen. Hoe groter de tatoeage, hoe sterker het gevoel.

WAT MOET IK WEL EN NIET DOEN VOOR MIJN AFSPRAAK?
Drink geen alcohol voor je afspraak. Alcohol verdunt je bloed en dat maakt het werk van een tatoeëerder moeilijker. Ga niet onder de zonnebank en gebruik geen zonnebrandcrème of zelfbruiner. Zorg dat je huid schoon is en goed gehydrateerd, smeer bijvoorbeeld in de dagen voordat je je afspraak hebt je huid met bodylotion. Je hoeft de plek waar je getatoeëerd wordt niet zelf te scheren, dat doen we liever zelf in de shop op de dag dat je getatoeëerd wordt.

WAT MOET IK DOEN NADAT IK GETATOEËERD BEN?
Volg nauwkeurig de instructies op de aftercare flyer die je van ons mee krijgt of kijk op de aftercarepagina op onze site.

WAT ALS MIJN TATOEAGE BIJGEWERKT MOET WORDEN?
Een tatoeage is pas twee weken nadat hij gezet is goed te beoordelen. Mocht je tatoeage bijgewerkt moeten worden, kom dan langs in de shop, dan doen we dat gratis voor je.

KAN IK IEMAND MEENEMEN NAAR MIJN AFSPRAAK?
Je mag zeker iemand meenemen. Let wel, kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan. En tijdens het tatoeëren moet je gezelschap wachten in het voorste gedeelte van de shop. Een tatoeage zetten kan lang duren en voor een partner, familielid of vriend best saai zijn. Gelukkig is er in het centrum van Zaltbommel genoeg te zien en doen. Winkeltjes en restaurants zijn er genoeg en bevinden zich op loopafstand.

KAN IK MET PINPAS OF CREDITCARD BETALEN?
Je kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen. Kom je bij een van onze gastartiesten terecht, dan is alleen een cash betaling mogelijk.

 
ARTISTS     INFORMATION     LIFESTYLE     AFTERCARE     CONTACT    JOIN OUR TEAM
STOP FOLLOWING US.
Facebook  /  Instagram  /  Vimeo   

FEEL FREE TO DROP IN.
Boschstraat 72, 5301 AG, Zaltbommel, Nederland 
0418 - 519 441  /  info@kapitaaltattoo.nl